06 518 814 67
Mr. Bookkeeper - Belastingaangifte

Tarieven

Mr.Bookkeeper

Onze scherpe tarieven

U bent net gestart met uw bedrijf. De eerste paar maanden heeft u nog geen tot weinig omzet, maar wel (meer) inkoopfacturen.

Voorbeeld
Het eerste jaar heeft u gemiddeld 2 verkoop- en 6 inkoopfacturen per maand. Dit komt uit op 84 facturen per jaar. Beste pakket

Het beste pakket voor u is Mr Bronze.

Kleine ondernemer
U bent een parttime ondernemer en/of gedeeltelijk in loondienst, of u hebt bijvoorbeeld van uw hobby uw beroep kunnen maken. U genereert nog niet veel inkomsten en de kosten voor uw onderneming zijn laag.

Voorbeeld:
U hebt ongeveer 4 verkoop- en 4 inkoopfacturen per maand Dit komt uit op 96 facturen per jaar.

Het beste pakket voor u is Mr Bronze.

U bent al een tijdje bezig met uw onderneming. U bent geen starter meer, uw parttime onderneming is fulltime geworden u heeft van uw hobby een fulltime beroep kunnen maken. U begint meer omzet en kosten te krijgen.

Voorbeeld:
Gemiddeld heeft u 204 facturen per jaar. Daarnaast begint u meer fiscale vragen te krijgen en heeft u goed advies nodig. U zit goed bij Mr Bookkeeper. Wij hebben de benodigde fiscale kennis in huis, en dragen het keurmerk Fiscaal Adviseur.

Het beste pakket voor u is Mr Silver.

Uw bestaan als ZZP’er/eenmanszaak begint een onderneming te worden met grotere getallen en/of aandacht naar andere rechtsvormen. Gemiddeld genomen beginnen uw verkoop- en inkoopfacturen tegen meer dan 240 facturen per jaar aan te tikken. Uw bestaan als ZZP’er/eenmanszaak kan bijvoorbeeld een VOF met 2 vennoten zijn geworden of is in een lichaam veranderd zoals een BV. Het belang van goed fiscaal advies wordt des te groter. Ook dan biedt Mr. Bookkeeper de fiscale kennis die uw onderneming nodig heeft. Indien het fiscale advies specifiek wordt hebben wij een netwerk om dit voor u op te lossen.

Het beste pakket voor u is Mr Gold.

Let op prijzen zijn exclusief btw en administratiepakket incl. digitale documentverwerker €11,-

Mr Bronze

€85,-

Per maand

<100 inkoop- en verkoopfacturen per jaar

Onbeperkt vragen stellen

Verzorgen van de volledige administratie

Periodiek aangifte omzetbelasting

Aangifte IB en IB partner

Jaarcijfers op papier/digitaal

Jaarlijks bespreken cijfers

Mr Silver

€115,-

Per maand

<240 inkoop- en verkoopfacturen per jaar

Onbeperkt vragen stellen

Verzorgen van de volledige administratie

Periodiek aangifte omzetbelasting

Aangifte IB en IB partner

Jaarcijfers op papier/digitaal

Jaarlijks bespreken cijfers

Mr Gold

€155,-

Per maand

Voorwaarden van Mr. Silver

Inkoop- en verkoopfacturen in overleg

Vof’s & maatschappen (2 vennoten)

BV & Holdings (vanaf €85)

Loonaangifte DGA incl. jaaropgaaf (€10)

Aangifte vpb en dividend belasting

Deponeren jaarrekening

Wat klanten zeggen over

Mr.Bookkeper

google

Ik ben als starter begonnen, er kwam veel op mij af. Ook boekhouden is een zeer belangrijk onderdeel. Door het contact met Mr.Bookkeeper zijn advies werd mij alles duidelijk. Door zijn begeleiding kan ik nu veel zelf. Mr.Bookkeeper volgt alles op de achtergrond en weet ik het even niet meet. Kan altijd via de app vragen stellen.

google

Darryl doet al een lange tijd mijn administratie en inkomstenbelasting en ben hier heel tevreden over. Hij reageert snel en legt dingen helder uit. Mr Bookkeeper is zeker een aanrader!

Susan Botbijl februari 13, 2022
google

Top boekhouder!!!

Bradley Verheij november 7, 2023
Mr. Bookkeeper - Kom vrijblijvend op de koffie voor een kennismaking

Kom op de koffie voor een

Vrijblijvende kennismaking

Kom vrijblijvend langs voor een adviesgresprek on het genot van een verse kop koffie! 

Vaste tarieven

Op deze manier zijn de kosten vooraf helder, transparant en komt u niet voor verrassingen te staan! Eventuele meerwerk wordt altijd vooraf besproken.

Persoonlijk contact

Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering. Graag drinken we een kop koffie met u, om in gesprek te gaan over hoe we u het beste van dienst kunnen zijn en onze dienstenverlening op uw behoefte kunnen afstemmen.

Deskundigheid

Onze expertise is zorgvuldig opgebouwd door jarenlange ervaring, en met het keurmerk Fiscaal Adviseur zijn deskundigheid en kwaliteit gegarandeerd.

Automatisering

Door gebruik van veilige en toegankelijke online tools heeft u altijd toegang tot uw gegevens, via computer of smartphone, waar en wanneer u wilt.

Kom in contact

WhatsApp whatsapp