06 518 814 67
Mr. Bookkeeper - Belastingaangifte

Diensten

Ontdek

Onze diensten

Boekhouding

Door met Mr Bookkeeper samen te werken bespaart u een hoop zorgen, tijd en geld! Dankzij moderne techniek en vergaande automatisering zijn wij in staat om een scherp en vast tarief te hanteren.

Belastingaangifte

Als ondernemer krijgt u te maken met verschillende belastingregels. Wij benutten alle fiscale mogelijkheden en houden onze kennis op peil zodat u dat niet hoeft en u niet meer hoeft te betalen dan nodig is.

Loonadministratie

Wanneer u personeel aanneemt dan dient u een salarisadministratie te voeren. Als werkgever dient u loonaangifte te doen en het juiste bedrag aan loonheffingen af te dragen aan de belastingdienst.

Wat klanten zeggen over

Mr.Bookkeper

google

Zeer tevreden over de service van Daryyl. Hij geeft goed advies en kan het heel duidelijk uitleggen.

Noah De Jong september 23, 2022
google

Ik heb een heel positieve ervaring met Darryl. Hij werkt klantgericht, communiceert duidelijk en is heel toegankelijk. In overleg gingen we op zoek naar welke manier van ondersteuning heb best bij mij aansluit. Indien hij iets niet meteen weet, zoekt hij dit op en komt hij er later op terug met de juiste informatie. Ik kan hem zeker aanraden als boekhouder.

Tom Dewaele juni 24, 2022
google

Fijn contact! Darryl heeft mij als beginnende ondernemer geholpen met het opzetten van mijn boekhouding. Ik mag hem altijd bellen zodra ik een vraag heb, dat is heel geruststellend 🙂

sjoerd geboers augustus 19, 2022
Mr. Bookkeeper - Kom vrijblijvend op de koffie voor een kennismaking

Kom op de koffie voor een

Vrijblijvende kennismaking

Kom vrijblijvend langs voor een adviesgresprek on het genot van een verse kop koffie! 

Vaste tarieven

Op deze manier zijn de kosten vooraf helder, transparant en komt u niet voor verrassingen te staan! Eventuele meerwerk wordt altijd vooraf besproken.

Persoonlijk contact

Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering. Graag drinken we een kop koffie met u, om in gesprek te gaan over hoe we u het beste van dienst kunnen zijn en onze dienstenverlening op uw behoefte kunnen afstemmen.

Deskundigheid

Onze expertise is zorgvuldig opgebouwd door jarenlange ervaring, en met het keurmerk Fiscaal Adviseur zijn deskundigheid en kwaliteit gegarandeerd.

Automatisering

Door gebruik van veilige en toegankelijke online tools heeft u altijd toegang tot uw gegevens, via computer of smartphone, waar en wanneer u wilt.

Kom in contact

WhatsApp whatsapp