Skip to main content Skip to search

Over ons

Mr Bookkeeper

Waarom Mr Bookkeeper

Mijn naam is Darryl Muurmans en ik ben Mr Bookkeeper.

Ik ben Mr Bookkeeper begonnen omdat ik een passie heb voor het helpen van mensen, en er energie van krijg om klanten te ontzorgen. Financiële dienstverlening zit in mijn bloed, en ik geniet ervan een eigen klantenkring op te bouwen, en mij te ontfermen over alle aspecten van financiële administratie en belastingen van uw onderneming. Niemand vindt het leuk om belasting te betalen, maar ik zorg ervoor dat het voor u een stuk makkelijker wordt.

Deskundigheid

Ik wil mijn klanten altijd zo goed mogelijk van dienst zijn, daarom blijf ik mijzelf ontwikkelen. Zo is mijn kennis op het gebied van fiscaliteit hoger dan die van een gemiddeld administratiekantoor, en mag ik het keurmerk Fiscaal Adviseur dragen.

Ervaring

Ik ben niet alleen uw boekhouder, ook als adviseur en sparringpartner kan ik u van dienst zijn. Dankzij jarenlange ervaring in de accountancy, maar ook in de bancaire sector en in dienst te zijn geweest van een multinational, kan ik u een breed palet aan kennis en ervaring bieden.

Toekomst

Ook op andere vlakken blijf ik mij ontwikkelen. Zo staat voor 2022 op de planning dat ik een samenwerking aan ga met https://www.langens-partners.nl/ specialisten op het gebied van financiële planning, lid wil worden van https://noab.nl/waarom-een-noab-kantoor/ en een start wil gaan maken om mijn titel Register Belastingadviseur (RB) te behalen.

Verwachting

  • Ik verzorg uw complete administratie.
  • Nooit meer onrust over blauwe enveloppen.
  • Optimale belastingaangiften.
  • Advies over financiën en belastingen
  • Volledig digitaal factuur- dossierarchief.
  • Snel antwoord op al uw vragen via e-mail en/of telefoon.
  • Veel tijdwinst en lage kosten door een scherpe vaste maandtarieven

Bent u er klaar voor om uw bedrijf te runnen met mij aan uw zijde?

Wacht dan niet langer en neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

De koffie staat klaar!