06 518 814 67
Mr. Bookkeeper - Belastingaangifte

Loonadministratie

Mr. Bookkeeper

Loonadministratie

Wanneer u personeel aanneemt dan dient u een salarisadministratie te voeren. Als werkgever dient u loonaangifte te doen en het juiste bedrag aan loonheffingen af te dragen aan de belastingdienst. Het voeren van een salarisadministratie is specialistisch werk en hier is ook specifieke salarissoftware voor nodig. De loonadministratie bestaat uit verschillende formulieren en berekeningen. U kunt dan denken aan bijvoorbeeld een loonstaat, loonstrook en de jaaropgaaf, die van belang kunnen zijn om het loon en verschuldigde bedragen te berekenen zoals loonbelasting en pensioenafdrachten, het is raadzaam dit uit te besteden aan een specialist.

Waar moet je aan denken als het gaat om loonadministratie?

  1. Arbeidsovereenkomsten opstellen;
  2. Aanvragen loonheffingsnummer;
  3. Invullen loonheffingsverklaring;
  4. Juiste gegevens en documenten zoals identiteitsbewijs van werknemer;
  5. Salarisadministratie inrichten;
  6. Salarisspecificatie genereren;
  7. Loonheffing aangeven bij de belastingdienst;
  8. Verzekeringen (aansprakelijkheid, ongevallen, ziekteverzuim).

Uiteraard kunt u ook alles aan ons overlaten, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Mr Bookkeeper rekent in tegenstelling tot de meeste aanbieders geen vaste kosten en/of opstartkosten. U betaalt bij ons enkel en alleen een all-in tarief van € 15 (excl. btw) per salarisspecificatie/loonstrook.

Elke ondernemer is uniek!

Omdat elke ondernemer uniek is, gaan wij graag vrijblijvend met u in gesprek om te kijken hoe wij u het beste kunnen ondersteunen. Dit doen wij door middel van heldere taal en stapsgewijze ondersteuning. We horen graag van u!

Mr. Bookkeeper
staat voor u klaar!

Heeft u een vraag over uw boekhouding, belastingaangifte en/of loondadministratie? Neemt u dan contact op met Mr. Bookkeeper, wij staan namelijk graag voor u klaar!

Mr. Bookkeeper - Kom vrijblijvend op de koffie voor een kennismaking

Kom op de koffie voor een

Vrijblijvende kennismaking

Kom vrijblijvend langs voor een adviesgresprek on het genot van een verse kop koffie! 

Vaste tarieven

Op deze manier zijn de kosten vooraf helder, transparant en komt u niet voor verrassingen te staan! Eventuele meerwerk wordt altijd vooraf besproken.

Persoonlijk contact

Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering. Graag drinken we een kop koffie met u, om in gesprek te gaan over hoe we u het beste van dienst kunnen zijn en onze dienstenverlening op uw behoefte kunnen afstemmen.

Deskundigheid

Onze expertise is zorgvuldig opgebouwd door jarenlange ervaring, en met het keurmerk Fiscaal Adviseur zijn deskundigheid en kwaliteit gegarandeerd.

Automatisering

Door gebruik van veilige en toegankelijke online tools heeft u altijd toegang tot uw gegevens, via computer of smartphone, waar en wanneer u wilt.

Kom in contact

Wat klanten zeggen over

Mr.Bookkeper

google

Ik heb een heel positieve ervaring met Darryl. Hij werkt klantgericht, communiceert duidelijk en is heel toegankelijk. In overleg gingen we op zoek naar welke manier van ondersteuning heb best bij mij aansluit. Indien hij iets niet meteen weet, zoekt hij dit op en komt hij er later op terug met de juiste informatie. Ik kan hem zeker aanraden als boekhouder.

Tom Dewaele juni 24, 2022
google

Deskundig. Werkt snel en vakkundig. Is goed op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen.

Ton Lavrijsen maart 31, 2022
google

Fijn contact! Darryl heeft mij als beginnende ondernemer geholpen met het opzetten van mijn boekhouding. Ik mag hem altijd bellen zodra ik een vraag heb, dat is heel geruststellend 🙂

sjoerd geboers augustus 19, 2022
WhatsApp whatsapp