Skip to main content Skip to search

Financiële administratie

Financiële administratie

Door met Mr Bookkeeper samen te werken bespaart u een hoop geld, tijd en zorgen! Wij bieden in makkelijke taal helderheid over uw financiële situatie. Mede dankzij onze vergaande automatisering zijn wij in staat om een scherp en vast tarief te hanteren. Geen uurtje-factuurtje dus!

Heel eenvoudig kunt u uw bonnen en facturen direct uploaden. Dit kan via een app of via onze website, die gekoppeld is aan uw administratie. Via de app of onze website heeft u toegang tot een portaal om alle gegevens en documenten in te zien, zoals uw fiscaal rapport en jaarrekening. Dit alles volgens AVG-richtlijnen, om de veiligheid en privacy van klanten te kunnen garanderen.

Belastingregels

Als ondernemer krijgt u te maken met verschillende belastingregels. Wij benutten alle fiscale mogelijkheden en houden onze kennis op peil, zodat u zich hier niet druk over hoeft te maken.

Elke ondernemer is uniek!

Omdat elke ondernemer uniek is, gaan wij graag vrijblijvend met u in gesprek om te kijken hoe wij u het beste kunnen ondersteunen. Dit doen wij door middel van heldere taal en stapsgewijze ondersteuning. We horen graag van u!

Tarieven